Onze feest- en vergaderlocatieClub Cinema Exclusive (het gezellige party home Club Cinema in Zwanenburg, op 5 auto-minuten van Amsterdam) is de vaste evenementenlocatie van de Holland Welcome Events Groups BV. Het boekingskantoor Holland Welcome Tours verzorgt alle reserveringen en boekingen voor Club Cinema. Ons gerenommeerde bureau bestaat sinds 1998 en regelt nu alweer ruim 10 jaar  extra services met betrekking tot de aanvragen voor Club Cinema.

Club cinema is, ook en juist in deze uitdagende tijden (Covid-19) wel uitermate geschikt voor het doen van een origineel huwelijksaanzoek, maar je kunt er ook terecht voor een kinderfeestje, brainstormsessie, concert, theatervoorstelling of gamen op groot scherm. Deze activiteiten worden aangeboden door de locatie zelf. Soms zijn extra wensen te vervullen, denk aan ludiek vervoer naar de locatie, hotelovernachtingen in de buurt, speciale catering (van halal tot vegan en alles wat er tussen zit), licht, geluid, overige apparatuur, live muziek, versiering en aankleding.

Let op: er kunnen het hele jaar door aanvragen worden gedaan voor Secretaressedag, Moederdag, Valentijn, Paas matinee, Vaderdag en nog veel meer speciale dagen. Meest geboekt is een uitgebreid arrangement met bloemen, kaarsen, chocola, een toepasselijke film en natuurlijk een romantische overnachting in een nabijgelegen hotel.

Andere toparrangementen in het assortiment: kids parties, sweet 16 en doopfeesten, maar ook bijvoorbeeld buitenlandse bruiloften (2 gescheiden ruimtes, dus ideaal om dames en heren de ruimte te geven), diploma-uitreikingen, directie-overleg of vergadering; ook kun je een teamuitje met een workshop plannen, een gamenight, een movie-marathon, een slaapfeestje en het hele gezin mee brengen.

Er is een limonadefontein, springkasteel en rookmachine. Vier je verjaardag met een eigen kinderdisco in de projectie-zaal, natuurlijk met ballonnen, slingers, versierde stoel en een heuse DJ. Zelf een clipje opnemen, over de catwalk over rode loper wandelen, dansen op het podium of een viewing organiseren van je tv-programma? Er is ruimte voor alle gekke ideeën. Audities houden voor kindermodellen, zangwedstrijden, productpromoties en nog veel meer.

Interesse in een lunch-meeting in de projectiezaal of zakenborrel in de aangrenzende café-foyer? Dat kan allemaal, ook met anderhalve meter er tussen.  Helemaal hip hot en happening: gamen op groot scherm! met de PS3 en PS4, X box en andere consoles eindeloos gamen, twee schermen en zes controllers. Daarnaast ook darten en poolen, in combinatie met de zakelijke bijeenkomst of gewoon zomaar voor de leuk.

Nieuw om te proberen: met de VR-bril gamen! Direct info aanvragen? Dat kan telefonisch op 06-45478668 of mailen naar info@clubcinema.nl of voor aanvullende diensten (hotel, transfer, catering) en wensen ook naar info@hollandwelcometours.com

English: Holland Welcome Tours is proud partner of the sparkling event venue Club Cinema Exclusive. We process all reservations for the location. It is suitable for product presentations, meetings, reunions, private lunches/dinners, parties, TV viewings, screenings, video-games on large screen and of course for watching movies. Core business however: original marriage proposal. Call for info.

The venue is ideally located within 10 minutes from Amsterdam, easy and free parking on the own parking lot.

Planning an event? Do not hesitate to contact us on more info about Club Cinema in Amsterdam 06-45478668 event venue Club Cinema


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien