Uitgelicht

Ons aanbod kent geen grenzen


De leukste attracties

Welke plekken moet je gezien hebben? Wat ligt bij elkaar in de buurt? Hoe kom je het snelst van A naar B? Wij helpen graag met de invulling van een dagje Amsterdam. Tickets voor de coolste bar, de hoogste toren, de snelste metro regelen wij met draaiboek en beschrijving. Wisselprogramma’s met stoere fietsen, comfortabele tuktuks, elegante salonbootjes of hippe stepjes zetten wij moeiteloos in elkaar, tegen betaalbare prijzen.

Alles weten over de Noord-Zuidlijn?

Sluit je aan bij een bestaande rondleiding of boek een gids voor een privé tour! Op ieder station tussen Noord en Rai wordt uitgestapt en uitgebreid verteld over de geschiedenis, wetenswaardigheden, kunstwerken en nog veel meer. Deskundige gespecialiseerde gidsen regelen een tour om niet snel te vergeten. Info en reserveren : 06-17595704

 

 

De nieuwste lente-uitjes

Ook in het voorjaar van 2017 zijn er weer leuke nieuwe tripjes, zowel in Amsterdam als daar buiten. De nieuwste hotspot in Amsterdam: Adam Lookout! In het voormalige Shell gebouw op het Overhoeksplein (grenst aan de IJ promenade dus ideaal te combineren met een bezoek aan Eye filmmuseum). Ga naar het observatiedeck door middel van fast lane toegang, ticket is inclusief digitale foto en gift. En voor de waaghalzen is daar de ultieme uitdaging. Neem plaats op de schommel voor een “over the edge experience” en zwier over de rand van het gebouw. Dagelijks geopend van 10-18 uur, wij verzorgen zowel individuele entrees als groepstickets.  Adrenaline-kick verzekerd.

IMG_4834

Hier onder een greep uit het overige aanbod.

DINNER ‘WALK OF FAME’

tn__IMG_7778 A tour conducted by Princess Beatrix “herself”

Discover Amsterdam & enjoy dinner! Guided by an actor guide who plays 3 historical figures sharing fascinating stories. The walks take place between the courses, going from one restaurant to the other. Princess Beatrix awaits the group at Dam Square. She tells about the Royal Palace and her link with the capital. She then walks with the guests to the starter. Then Rembrandt’s wife Saskia tells about her life with the painter and his work. She is dressed in a 17th Century dress with flowers in her hair, just how Rembrandt painted her once. Then it’s time for the main course. Brothel owner Madam Theresa takes over. She walks with the guests through the Red Light District to a cozy place for desert. There, she offers typical Dutch gins & liquors and shares stories of the Golden Age.

 

NOORSE SPOREN

Ook zin om lekker naar buiten te gaan? Als je al eens gebruik hebt gemaakt van onze Jordaanwandeling, Rembrandtwandeling of Wallenwandeling, dan is het nu zeker aardig om eens het arrangement “Noorse sporen” te overwegen. Wist je dat er heel veel elementen in de binnenstad van Amsterdam te vinden zijn die wijzen op Scandinavische invloeden?

olof

Ga mee met een gespecialiseerde gids en ontdek bijzondere gevelstenen, het verhaal van een historische kapel en de traanpakhuizen. Wist je bijvoorbeeld dat Noorse fylliet (sedimentair gesteente) is verwerkt in de Amsterdamse stoepen en voorgevels? Je hoort er alles over tijdens deze bijzondere wandeling.

Aanbevolen groepsgrootte 10-20 personen, kosten op aanvraag

SPACE EXPO

In Nederland weet je het nooit met het weer. Wil je een groepsuitje plannen maar gegarandeerd droog blijven? Dan raden wij een excursie aan naar het bezoekerscentrum van de ESA. Ga op reis langs verre planeten en melkwegstelsels, neem plaats in een ruimtevaart capsule, bewonder een echte Russische spionage satelliet of luister naar de wederwaardigheden van André Kuipers tijdens zijn verblijf in het Internationale Ruimtevaart Station.

space ex

Het programma kan er als volgt uitzien, koffie/thee, een rondleiding  en/of een lezing en tijd om nog even zelf rond te kijken. En is het toch heel mooi weer? Dan zit je natuurlijk zo op het strand van Noordwijk.

Aanbevolen groepsgrootte 25 personen, prijzen vanaf circa € 25 pp voor programma zoals hierboven voorgesteld

Oudere berichten (winteruitjes)

Holland Welcome Tours BV is specialist als het gaat om uitjes in Amsterdam. Uitgelicht arrangement van dit seizoen: winterdecoraties verwerken. Wat is er leuker dan met alle collega’s aan de slag om de werkplek helemaal in stijl om te toveren voor het eindejaarsfeest of de komende eindejaarsborrels. Bestel nu props zoals “ijsblokken”, (bewegende) rendieren, mooi beschilderde sneeuwpanelen en levensechte ijsberen of pinguins. Geen ruimte op kantoor? Geen nood, wij doen graag suggesties voor locaties waar een feestelijk, interactief event kan worden georganiseerd. Alle ruimte voor de medewerkers om een bijzondere sfeer creëren op locatie. Natuurlijk wordt de inwendige mens hierbij niet vergeten. TIP: koppel het Kerst- of Eindejaarsuitje eens aan een goed doel. Voor meer informatie voorzien wij u graag van een persoonlijk advies.

IJSSFEERHOEK-A&EPROMOTIONS(foto credits aenepromotions)

Voorbeelden van alle mogelijke rekwisieten staan op http://www.winterdecoratieverhuur.com/winterwonderland-props/

Combinatiemogelijkheden:

*** Workshop curlen, schaatsen of ijshockey. Ook fun-clinics.

*** Bezoek aan de X-tra cold Icebar.

*** Spetterende Kerstquiz o.l.v. ijskoningin…

 

 

Het aanvullende, reguliere aanbod bestaat onder meer uit:

•    transfers per boot, (business class) bus, fietstaxi, limousine, (stretched) tuktuk, paardenkoets en watertaxi
•    workshops als pokeren, circusactiviteiten, schilderen, parfum maken en koken
•    rondleidingen over de Wallen, door de Jordaan, tours met het accent op architectuur en/of speciale thema’s
•    entrees Heineken, Madame Tussaud’s, diamantslijperij, kaasproeverij en alle musea
•    funprogramma’s als fotorally’s, gps-tochten, segway/waterfietstours en puzzeltochten
•    diners als dine-around, running dinner, walking dinner en eten met entertainment
•    overnachtingen in alle hotelklassen

 

ACTUEEL groepsrondleidingen Festival of Light, Amsterdam. Meertalige gidsen beschikbaar voor avondtours tussen 18 en 24 uur. Meteen reserveren? Voor groepen van 10-20 personen per gids: 06-17595704. Ook zijn er nog mogelijkheden om de route per boot te bekijken, zowel privé als aansluiten bij een bestaand gezelschap. Reserveer tijdig uw tickets voor het Festival 2015.


WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien